Administratie ordenen

Inzicht en overzicht

Heeft u geen zicht meer op de administratie? Groeit deze u boven het hoofd? Samen gaan we bij u thuis aan de slag. We verzamelen alle papieren, beoordelen deze op belangrijkheid en sorteren ze. Praktisch en systematisch.

Komt er een actie uit voort? Dan pakken we deze op door te bellen met een instantie, het opzeggen van een abonnement of het ondernemen van andere regelzaken. Alle post beoordelen we op belangrijkheid. Als we iets op kunnen zeggen, doen we dat. Wat er niet in komt, hoeft er ook niet uit!

Archiveren

Na het verwerken van alle papieren, zorgen we ervoor dat de administratie goed wordt gearchiveerd.

In overleg met u leg ik een opbergsysteem aan dat bij u past. Zo kunt u papieren en belangrijke documenten snel en efficiënt terugvinden.
Dit inzicht en overzicht is belangrijk en geeft u rust.

Minder bewaren is tijd besparen!

Resultaat

Stapels papier veranderen in waardevolle informatie!

Een opgeruimde administratie geeft rust in uw hoofd. U bespaart uzelf veel tijd waneer u snel informatie kunt terugvinden.

U bespaart kosten door eindtermijnen van abonnementen, verzekeringen en betalingen in beeld te hebben. Zo voorkomt u een boete of bespaart u door een abonnement of verzekering tijdig op te zeggen.

Administratie op orde, hoofd op orde!

No mess, no stress!

"Bergen papier om moedeloos van te worden... maar gelukkig houdt Elles de moed er in. Op kundige, snelle wijze ontstaat er een schoon bureau en geordende administratie."

Christien, Ouderkerk aan de Amstel

"Na terugkerende stressvolle periodes adviseerde mijn dochter om met Elles mijn administratie te ordenen. Na een bezoek van Elles is de vergaarbak leeg, zit alles keurig in ordners en kan ik alles vinden. Weg stress."

Winnie, Amsterdam

"Steun, helderheid, het gevoel iemand naast je te hebben staan. Fijn om samen een moeilijke klus te klaren."

Sabine, Badhoevedorp

"Administratie, wat een frustratie! Overvolle kasten en lades, vormen voor mij blokkades. Met Elles ben ik heel erg blij. Nu staat alles op een rij!"

Ellen, Amstelveen

Ruimtes opruimen

Druk gehad waardoor uw huis weinig aandacht heeft gekregen? Puilt uw kledingkast uit maar kunt u niets wegdoen? Bent u verhuisd, maar staan er nog steeds volle verhuisdozen? Elles helpt u in actie te komen en klussen ook echt af te krijgen.

Administratie ordenen

Kunt u garantiebewijzen en aankoopbonnen niet terugvinden? Is de post één grote onoverzichtelijke stapel? Puilen de ordners uit maar twijfelt u over wat weg mag? Met Elles krijgt u weer snel inzicht en overzicht in uw administratie.

Inboedelruiming

In korte tijd moet veel geregeld worden. Betreft het de inboedel van een overleden dierbare dan spelen vaak emoties mee. Ontbreekt het u aan tijd of is het ontruimen van de woning te beladen? Elles ontzorgt u door regelwerk uit handen te nemen.

Verhuizen

Ziet u als een berg op tegen uw verhuizing? Wilt u vóór uw verhuizing alles goed uitzoeken omdat u kleiner gaat wonen? Weet u zich geen raad met al die adreswijzigingen? Elles regelt organisatorische, administratieve en praktische zaken voor u.

Verkoopadvies

Wilt u spullen verkopen, zodat u ruimte krijgt voor nieuwe? Bent u al tijden voornemens deze op Marktplaats te zetten of een veilinghuis te benaderen? Elles geeft niet alleen advies over wat handig is, maar kan ook de verkoop regelen.

Elles in Organizing

Elles Tijssen is een professional organizer die staat voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig en resultaatgericht organizen.
Goed luisteren naar de behoefte van de cliënt geeft inzicht in wat als eerste aangepakt moet worden. Samen doelen bepalen en daar duidelijke afspraken over maken, waarborgt inzet en motivatie.

Contact

Elles Tijssen
P. Hans Frankfurthersingel 210
1060 TP Amsterdam

Telefoon 06 212 088 38
info@ellesinorganizing.nl
www.ellesinorganizing.nl

KvK 34359064

Admin Login