Ruimtes opruimen

Druk gehad waardoor uw huis weinig aandacht heeft gekregen? Puilt uw kledingkast uit maar kunt u niets wegdoen? Bent u verhuisd, maar staan er nog steeds verhuisdozen? Elles helpt u in actie te komen en klussen ook echt af te krijgen.

Administratie ordenen

Kunt u garantiebewijzen en aankoopbonnen niet terugvinden? Is de post één grote onoverzichtelijke stapel? Heeft u weinig overzicht op de computer? Puilen uw mappen uit? Met Elles krijgt u uw administratie weer goed op orde.

Inboedelruiming

In korte tijd moet veel geregeld worden. Betreft het de inboedel van een overleden dierbare dan spelen vaak emoties mee. Ontbreekt het u aan tijd of is het ontruimen van de woning te beladen? Laat Elles dan ontzorgen door regelwerk uit handen te nemen.

Verhuizen

Wilt u vóór uw verhuizing alles goed uitzoeken en opruimen? Bent u het beu om na uw werk nog allerlei instanties te bellen? Heeft u na een jaar nog steeds volle verhuisdozen staan? Elles regelt organisatorische, administratieve en praktische zaken voor u.

Verkoopadvies

U wilt uw oude spullen verkopen, zodat u ruimte krijgt voor nieuwe? Geen tijd om ze zelf op Marktplaats te zetten of naar de Kringloop te brengen? Elles geeft niet alleen advies over wat handig en gunstig is, maar kan ook de verkoop regelen.

Elles in Organizing

Elles Tijssen is een professionele organizer die staat voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig en resultaatgericht organizen. Goed luisteren naar de behoefte geeft inzicht in wat als eerste aangepakt moet worden; samen doelen bepalen en daar duidelijke afspraken over maken waarborgt een gedragen inzet.

Contact

Elles Tijssen
P. Hans Frankfurthersingel 210
1060 TP Amsterdam
Telefoon 06 212 088 38
info@ellesinorganizing.nl
www.ellesinorganizing.nl
KvK 34359064

Admin Login