Elles als professional organizer

Wie is Elles?

Sinds 2009 ben ik Professional Organizer.
Ik bied begeleiding met persoonlijke aandacht. Door goed te luisteren naar uw behoefte kunnen we een doel afspreken én bereiken. Ik ben heel praktisch, positief ingesteld en denk graag in oplossingen.

Mijn klanten typeren mij als een vlotte, praktische aanpakker en vinden het ‘gevoel iemand naast je te hebben staan’ heel waardevol. Ook zeggen mijn klanten dat ik empathisch ben, iemand die doelgericht en verantwoordelijk is.
Ik word gewaardeerd om de gezelligheid tijdens het werk. Hier ben ik best een beetje trots op!

Goed om te weten

Met Elles in Organizing haalt u professionele hulp in huis: 

  • Elles Tijssen is aangesloten bij de NBPO en voldoet aan de (integriteits)eisen en de gedragscode van de beroepsvereniging.
  • Elles heeft ruim 10 jaar praktijkervaring bij zowel particulieren als bedrijven.
  • Bent u lid van Amstelring ? Zo ja, dan ontvangt u korting op de dienstverlening.
  • Elles krijgt van klanten van Amstelring gemiddeld een 9.

No mess, no stress!

"Elles is empatisch, zeer coöperatief en doelgericht. Ze laat een ruimte anders zien, heeft een frisse blik."

Mary, Amstelveen

"Elles is een prettig persoon. Zij kent de principes van organizing op haar duimpje en hield me steeds weer bij de les."

Hans, Naarden

Ruimtes opruimen

Druk gehad waardoor uw huis weinig aandacht heeft gekregen? Puilt uw kledingkast uit maar kunt u niets wegdoen? Bent u verhuisd, maar staan er nog steeds volle verhuisdozen? Elles helpt u in actie te komen en klussen ook echt af te krijgen.

Administratie ordenen

Kunt u garantiebewijzen en aankoopbonnen niet terugvinden? Is de post één grote onoverzichtelijke stapel? Puilen de ordners uit maar twijfelt u over wat weg mag? Met Elles krijgt u weer snel inzicht en overzicht in uw administratie.

Inboedelruiming

In korte tijd moet veel geregeld worden. Betreft het de inboedel van een overleden dierbare dan spelen vaak emoties mee. Ontbreekt het u aan tijd of is het ontruimen van de woning te beladen? Elles ontzorgt u door regelwerk uit handen te nemen.

Verhuizen

Ziet u als een berg op tegen uw verhuizing? Wilt u vóór uw verhuizing alles goed uitzoeken omdat u kleiner gaat wonen? Weet u zich geen raad met al die adreswijzigingen? Elles regelt organisatorische, administratieve en praktische zaken voor u.

Verkoopadvies

Wilt u spullen verkopen, zodat u ruimte krijgt voor nieuwe? Bent u al tijden voornemens deze op Marktplaats te zetten of een veilinghuis te benaderen? Elles geeft niet alleen advies over wat handig is, maar kan ook de verkoop regelen.

Elles in Organizing

Elles Tijssen is een professional organizer die staat voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig en resultaatgericht organizen.
Goed luisteren naar de behoefte van de cliënt geeft inzicht in wat als eerste aangepakt moet worden. Samen doelen bepalen en daar duidelijke afspraken over maken, waarborgt inzet en motivatie.

Contact

Elles Tijssen
P. Hans Frankfurthersingel 210
1060 TP Amsterdam

Telefoon 06 212 088 38
info@ellesinorganizing.nl
www.ellesinorganizing.nl

KvK 34359064

Admin Login