Ruimtes opruimen

(Te)veel spullen

Heeft u nog ingepakte verhuisdozen staan? Hangt uw kledingkast vol met kleding die u niet meer draagt? Wilt u uw huis op orde krijgen zodat u uw kinderen straks niet belast met uw opruimbeslissingen?

Lukt het u niet om hiermee aan de slag te gaan? Vanwege gebrek aan energie, te veel andere zaken die uw aandacht vragen of omdat u niet weet hoe te beginnen?
Ik bied praktische hulp bij het opruimen, het creëren van ruimte (ook in uw hoofd) en het makkelijk terugvinden van spullen.

Kortom meer rust, ruimte en overzicht in uw leven!

De opruimcoach

Elke opruimklus is te overwinnen! Ik help u graag om alles weer op orde te krijgen met een aanpak die bij u past.
Samen bekijken we uw kamer, kast, zolder of garage en de spullen die daarin staan. We beoordelen wat u nog gebruikt en of het op de juiste plek is opgeborgen. Voor belangrijke items bedenken we vaste opbergplekken.

U beslist zelf of u dingen wilt behouden. Ik help u met het nemen van beslissingen door de juiste vragen te stellen, u advies te geven en door concrete suggesties te doen.

 

Resultaat

Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd gevoel en zorgt voor een opgeruimd hoofd. Als u niet wordt afgeleid door het gevoel dat u nog van alles moet doen, dan heeft u meer rust. Bijkomend voordeel is dat u inzicht heeft waar u uw spullen kunt opbergen én weer terug kunt vinden. Dit scheelt u tijd en voorkomt ergernis.

Als u er zelf niet toe in staat bent, kan ik uw overbodige spullen naar de kringloopwinkel brengen.

Heeft u iets niet meer nodig en heeft het nog een verkoopwaarde? Ik adviseer u graag over het verkopen ervan.

  Opruimen kost minder tijd dan zoeken!

  No mess, no stress!

  "Elles hielp mij met het krijgen van overzicht in mijn eigen 'puinhoop' en gaf mij inzicht in hoe ik eigenlijk moet werken."

  Henny, Amsterdam

  "De opgeruimde berging zorgde voor rust in mijn hoofd. Ik kreeg ruimte voor dingen die er echt moeten staan."

  Helen, Amstelveen

  "Elles is een empatische persoonlijkheid. Zeer coöperatief en doelgericht. Ze heeft een frisse blik."

  Mary, Amstelveen

  "Elles is altijd bereikbaar en heeft veel respect voor de emotionele waarde van de spullen."

  Frederik, Moergestel

  "Ik zag als een berg op tegen het opruimen en sorteren om kleiner te gaan wonen. Met Elles' haar deskundigheid werd dit een plezierige en soepele samenwerking."

  Ellen, Amstelveen

  "Je hoeft niet 'op leeftijd' te zijn om van Elles haar diensten gebruik te maken. Het is gewoon super haar het werk uit handen te laten nemen!!!"

  Elly, Tonden

  Ruimtes opruimen

  Druk gehad waardoor uw huis weinig aandacht heeft gekregen? Puilt uw kledingkast uit maar kunt u niets wegdoen? Bent u verhuisd, maar staan er nog steeds volle verhuisdozen? Elles helpt u in actie te komen en klussen ook echt af te krijgen.

  Administratie ordenen

  Kunt u garantiebewijzen en aankoopbonnen niet terugvinden? Is de post één grote onoverzichtelijke stapel? Puilen de ordners uit maar twijfelt u over wat weg mag? Met Elles krijgt u weer snel inzicht en overzicht in uw administratie.

  Inboedelruiming

  In korte tijd moet veel geregeld worden. Betreft het de inboedel van een overleden dierbare dan spelen vaak emoties mee. Ontbreekt het u aan tijd of is het ontruimen van de woning te beladen? Elles ontzorgt u door regelwerk uit handen te nemen.

  Verhuizen

  Ziet u als een berg op tegen uw verhuizing? Wilt u vóór uw verhuizing alles goed uitzoeken omdat u kleiner gaat wonen? Weet u zich geen raad met al die adreswijzigingen? Elles regelt organisatorische, administratieve en praktische zaken voor u.

  Verkoopadvies

  Wilt u spullen verkopen, zodat u ruimte krijgt voor nieuwe? Bent u al tijden voornemens deze op Marktplaats te zetten of een veilinghuis te benaderen? Elles geeft niet alleen advies over wat handig is, maar kan ook de verkoop regelen.

  Elles in Organizing

  Elles Tijssen is een professional organizer die staat voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig en resultaatgericht organizen.
  Goed luisteren naar de behoefte van de cliënt geeft inzicht in wat als eerste aangepakt moet worden. Samen doelen bepalen en daar duidelijke afspraken over maken, waarborgt inzet en motivatie.

  Contact

  Elles Tijssen
  P. Hans Frankfurthersingel 210
  1060 TP Amsterdam

  Telefoon 06 212 088 38
  info@ellesinorganizing.nl
  www.ellesinorganizing.nl

  KvK 34359064

  Admin Login