Verkoopadvies

Duurzaam opruimen

U wilt afstand doen van spullen zodat u ruimte krijgt maar deze zijn nog te goed om weg te gooien!? Maak het uzelf dan iets makkelijker en vindt er een nieuwe bestemming voor. Een kringloopwinkel, een goede doelen organisatie of verkoop de spullen. Een duurzame oplossing bij het opruimen! 

Komt u er, om welke reden dan ook, niet aan toe om spullen te koop aan te bieden en hebben ze nog een verkoopwaarde? Denkt u dan eens aan het uitbesteden van de verkoop.

Verkoop uitbesteden

Voor het aanbieden van spullen ter verkoop, bijvoorbeeld via Marktplaats, geldt een fee van 50% van de opbrengst op basis van ‘no cure, no pay’.

Welk werk besteedt u hiermee uit: het maken van foto’s en advertentieteksten, de bemiddeling met potentiële kopers en het ophalen of verzenden van de items. Na acht weken besluit u wat er gebeurt met niet verkochte spullen en ontvangt u de verkoopopbrengst.

Zijn andere verkoopkanalen meer geschikt? Ik geef u graag advies.

Resultaat

Het belangrijkste doel is meer ruimte en overzicht.

Verkoop van spullen biedt u de volgende voordelen:

  • u ervaart meer rust in een legere woning, 
  • er verdwijnen geen goede spullen bij het afval,
  • er staat een financiële opbrengst tegenover.

Vindt u het lastig om een besluit te nemen over uw spullen? Ik begeleid u ook bij het nemen van besluiten in het opruimproces.

Geld verdienen door ruimte te maken!

No mess, no stress!

"Opruimen, uitzoeken, afvoeren van overtollige spullen en verkopen van spullen met waarde. Elles regelt het allemaal. Elles in Organizing... gewoon doen!"

Elly, Tonden

Ruimtes opruimen

Druk gehad waardoor uw huis weinig aandacht heeft gekregen? Puilt uw kledingkast uit maar kunt u niets wegdoen? Bent u verhuisd, maar staan er nog steeds volle verhuisdozen? Elles helpt u in actie te komen en klussen ook echt af te krijgen.

Administratie ordenen

Kunt u garantiebewijzen en aankoopbonnen niet terugvinden? Is de post één grote onoverzichtelijke stapel? Puilen de ordners uit maar twijfelt u over wat weg mag? Met Elles krijgt u weer snel inzicht en overzicht in uw administratie.

Inboedelruiming

In korte tijd moet veel geregeld worden. Betreft het de inboedel van een overleden dierbare dan spelen vaak emoties mee. Ontbreekt het u aan tijd of is het ontruimen van de woning te beladen? Elles ontzorgt u door regelwerk uit handen te nemen.

Verhuizen

Ziet u als een berg op tegen uw verhuizing? Wilt u vóór uw verhuizing alles goed uitzoeken omdat u kleiner gaat wonen? Weet u zich geen raad met al die adreswijzigingen? Elles regelt organisatorische, administratieve en praktische zaken voor u.

Verkoopadvies

Wilt u spullen verkopen, zodat u ruimte krijgt voor nieuwe? Bent u al tijden voornemens deze op Marktplaats te zetten of een veilinghuis te benaderen? Elles geeft niet alleen advies over wat handig is, maar kan ook de verkoop regelen.

Elles in Organizing

Elles Tijssen is een professional organizer die staat voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig en resultaatgericht organizen.
Goed luisteren naar de behoefte van de cliënt geeft inzicht in wat als eerste aangepakt moet worden. Samen doelen bepalen en daar duidelijke afspraken over maken, waarborgt inzet en motivatie.

Contact

Elles Tijssen
P. Hans Frankfurthersingel 210
1060 TP Amsterdam

Telefoon 06 212 088 38
info@ellesinorganizing.nl
www.ellesinorganizing.nl

KvK 34359064

Admin Login