Media • Wat is organizing?

Wat houdt professional organizing in? De NBPO maakte er een filmpje over.

“Een heel leven door je handen” In Flow Magazine van januari 2021 zocht Catelijne Elzes uit “Waar te beginnen als je spullen van een dierbare opruimt?”.

“Uw partner in het verpleeghuis”. In Geld en Recht van oktober 2019 leest u meer over de financiële gevolgen hiervan.

In de Amstelring Plus van september 2019 leest u op bladzijde 11 het artikel “Inboedelruiming van A-Z geregeld”. De opruimcoach neemt u de zorg en het werk uit handen na een overlijden of verhuizing. Van praktische regelzaken tot het ontruimen van de woning.

Op 7 november 2018 publiceerde het NRC Handelsblad het artikel “Tussen schat en rommel”. Het uitruimen van een woning na verhuizing of overlijden is een enorme klus. Waar begin je? Lees het advies van vijf deskundigen.

No mess, no stress!

U hebt het druk en voelt zich gehaast. Als u een avondje op de bank zit, denkt u vaak aan wat er nog moet gebeuren. Te gek voor woorden! Het is belangrijk tijd te hebben voor zaken die er echt toe doen én voor de leuke dingen in het leven.

Door middel van organizing help ik u de rust en ontspanning weer te vinden en de balans te herstellen.

U zult merken dat u de vicieuze cirkel doorbreekt en dat een avondje op de bank weer heerlijk ontspannen aanvoelt.

Waarom organizing?

Veel mensen ervaren een drempel om een organizer in te schakelen. Jammer!
Organizing kan u veel opleveren:

  • meer vrije tijd en meer energie,
  • rust in uw hoofd,
  • niet meer onnodig zoeken naar spullen; minder ergernis en efficiënter omgaan met uw tijd,
  • kostenbesparing!

Kortom meer rust, ruimte en overzicht
in uw leven!

Feiten

Met Elles in Organizing haalt u professionele hulp in huis:

  • ik ben aangesloten bij de NBPO en onderschrijf de (integriteits)eisen en de gedragscode van onze beroepsvereniging,
  • ik heb ruim 10 jaar praktijkervaring,
  • ik bied korting als u lid bent van Amstelring,
  • ik word door klanten met gemiddeld een 9 gewaardeerd.

No mess, no stress!

"Ik werkte met Elles samen voor Amstelring thuiszorgorganisatie. Elles is punctueel, servicegericht, heeft doorzettingsvermogen en is vooral een prettig persoon om mee samen te werken."

Jolanda, Aalsmeer

"Omdat wij tachtigers zijn, en de kinderen niet kortbij wonen, betekende de hulp van Elles voor ons een grote opluchting."

Jan, Amstelveen

Ruimtes opruimen

Druk gehad waardoor uw huis weinig aandacht heeft gekregen? Puilt uw kledingkast uit maar kunt u niets wegdoen? Bent u verhuisd, maar staan er nog steeds volle verhuisdozen? Elles helpt u in actie te komen en klussen ook echt af te krijgen.

Administratie ordenen

Kunt u garantiebewijzen en aankoopbonnen niet terugvinden? Is de post één grote onoverzichtelijke stapel? Puilen de ordners uit maar twijfelt u over wat weg mag? Met Elles krijgt u weer snel inzicht en overzicht in uw administratie.

Inboedelruiming

In korte tijd moet veel geregeld worden. Betreft het de inboedel van een overleden dierbare dan spelen vaak emoties mee. Ontbreekt het u aan tijd of is het ontruimen van de woning te beladen? Elles ontzorgt u door regelwerk uit handen te nemen.

Verhuizen

Ziet u als een berg op tegen uw verhuizing? Wilt u vóór uw verhuizing alles goed uitzoeken omdat u kleiner gaat wonen? Weet u zich geen raad met al die adreswijzigingen? Elles regelt organisatorische, administratieve en praktische zaken voor u.

Verkoopadvies

Wilt u spullen verkopen, zodat u ruimte krijgt voor nieuwe? Bent u al tijden voornemens deze op Marktplaats te zetten of een veilinghuis te benaderen? Elles geeft niet alleen advies over wat handig is, maar kan ook de verkoop regelen.

Elles in Organizing

Elles Tijssen is een professional organizer die staat voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig en resultaatgericht organizen.
Goed luisteren naar de behoefte van de cliënt geeft inzicht in wat als eerste aangepakt moet worden. Samen doelen bepalen en daar duidelijke afspraken over maken, waarborgt inzet en motivatie.

Contact

Elles Tijssen
P. Hans Frankfurthersingel 210
1060 TP Amsterdam

Telefoon 06 212 088 38
info@ellesinorganizing.nl
www.ellesinorganizing.nl

KvK 34359064

Admin Login