Verhuizen

Verhuisbegeleiding

Een verhuizing is ingrijpend. Zeker als u kleiner gaat wonen. Wennen aan de nieuwe omgeving en meubels en vertrouwde spullen achterlaten. Het is dan fijn hulp en overzicht te hebben bij de voorbereiding en de uitvoering van het verhuizing. Iemand die dat net zo zorgvuldig doet als dat u dat zelf zou doen.

Ik regel alle organisatorische, administratieve en praktische zaken rondom het verhuisproces. Van verhuisadministratie tot het ontruimen van de woning die u achterlaat.

 

De verhuiscoach

Samen met u kijk ik naar uw huidige en toekomstige woonsituatie. Wat kan wel mee en wat niet? Welke spullen wilt u nog uitgezocht hebben voor de verhuizing? Wat mag naar de kringloop? Waar komen welke meubels te staan? Welk verhuisbedrijf past bij uw wensen en budget? Laat u de spullen in- of uitpakken of doet u dit zelf? Bent u zelf aanwezig op de verhuisdag of is dit te belastend?
Ik coördineer de verhuizing op de dag zelf.

Ik begeleid uw verhuizing van A – Z, al naar gelang uw wensen.

Resultaat

Tijdens het hele verhuistraject, ontzorg ik u. Ik ben aanspreekpunt voor de verhuizers op de verhuisdag. De belangrijkste spullen zijn aan het einde van de verhuisdag voorhanden in uw nieuwe woning. Denkt u hierbij aan toiletspullen, medicatie, kleding en (een deel van) de keukenvoorraad.
En u slaapt de eerste nacht in een schoon, opgemaakt bed.

Zo heeft u na de verhuizing meer energie over om van het nieuwe huis uw thuis te maken. Ontzorgen, dat is mijn motto!

Regelwerk uitbesteden, is zorgen uitsparen!

No mess, no stress!

“Maximaal tevreden met Elles als ‘kapitein’ van het verhuisschip. Mijn vader kon met alle vragen bij Elles terecht, die professioneel en geduldig alles in goede banen wist te leiden. Zo kon ik mijn vader met zorgtaken bij blijven staan. Super prettig om met Elles samen te werken.”

Debora, Amstelveen

"Rust, vertouwen, hulp, gezelligheid en overzicht. Ik zou niet weten hoe ik de verhuizing zonder Elles had moeten aanpakken."

Elly, Diemen

"Elles is doortastend, werkt keihard en is flexibel. Dit heeft de verhuizing, en de ontruiming die erop volgde, zo goed als zorgeloos voor mij gemaakt."

Mirjam, Amsterdam

"Elles heeft mij verhuisd in een periode waarin ik er zelf geen tijd voor had. Een strakke voorbereiding met goede afspraken zorgde voor een vlekkeloos verloop. Als verhuizen niet je hobby is, dan raad ik Elles als verhuiscoach van harte aan!"

Marlou, Amsterdam

"Toen mijn moeder plotseling moest verhuizen, heeft Elles het werk lichter en aangenamer gemaakt door de verhuizing volledig over te nemen en te ontzorgen."

Annet, Amsterdam

"Elles staat altijd klaar met handige adviezen en is een vlotte, praktische aanpakker waardoor er schot in de zaak blijft."

Bouwina, Amsterdam

Ruimtes opruimen

Druk gehad waardoor uw huis weinig aandacht heeft gekregen? Puilt uw kledingkast uit maar kunt u niets wegdoen? Bent u verhuisd, maar staan er nog steeds volle verhuisdozen? Elles helpt u in actie te komen en klussen ook echt af te krijgen.

Administratie ordenen

Kunt u garantiebewijzen en aankoopbonnen niet terugvinden? Is de post één grote onoverzichtelijke stapel? Puilen de ordners uit maar twijfelt u over wat weg mag? Met Elles krijgt u weer snel inzicht en overzicht in uw administratie.

Inboedelruiming

In korte tijd moet veel geregeld worden. Betreft het de inboedel van een overleden dierbare dan spelen vaak emoties mee. Ontbreekt het u aan tijd of is het ontruimen van de woning te beladen? Elles ontzorgt u door regelwerk uit handen te nemen.

Verhuizen

Ziet u als een berg op tegen uw verhuizing? Wilt u vóór uw verhuizing alles goed uitzoeken omdat u kleiner gaat wonen? Weet u zich geen raad met al die adreswijzigingen? Elles regelt organisatorische, administratieve en praktische zaken voor u.

Verkoopadvies

Wilt u spullen verkopen, zodat u ruimte krijgt voor nieuwe? Bent u al tijden voornemens deze op Marktplaats te zetten of een veilinghuis te benaderen? Elles geeft niet alleen advies over wat handig is, maar kan ook de verkoop regelen.

Elles in Organizing

Elles Tijssen is een professional organizer die staat voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig en resultaatgericht organizen.
Goed luisteren naar de behoefte van de cliënt geeft inzicht in wat als eerste aangepakt moet worden. Samen doelen bepalen en daar duidelijke afspraken over maken, waarborgt inzet en motivatie.

Contact

Elles Tijssen
P. Hans Frankfurthersingel 210
1060 TP Amsterdam

Telefoon 06 212 088 38
info@ellesinorganizing.nl
www.ellesinorganizing.nl

KvK 34359064

Admin Login